Slobodna sam. Želim da se UDAM! Ako si slobodan, JAVI SE!

Se*s sa maloletnicima je ono što me nikako ne pali, ono što nikako ne želim. Nisam baš zagorela da to moram da radim, ali sam jednom klincu napravila veliko zadovoljstvo koje i danas ceni. U zgradi u kojoj ja živim, malo je klinaca, većina su stariji ljudi i devojke i momci po 19-20 do 25 godina. Pre par godina, jedan od klinaca mi je prišao, imao je tada nešto vise od 14 godina, a ja 19 i rekao mi da mu se sviđam, da želi da mu budem devojka. To me je istinski nasmejalo, ali je bio uporan. Svaki dan, kako je bilo leto, čekao me dok dođem sa posla ili iz grada, šetnje, i ponavljao mi isto, a jednog dana i da bi me rado jebao.

Ostala sam šokirana, da sa toliko slobode priča sa mnom, iako smo komšije. Mislila sam da ima bar malo poštovanja prema starijima. To je bilo negde sredinom avgusta meseca. Pošto mi je vise dosadio, pitala sam ga koliko ima godina, a kako sam dobila odgovor da za 10-tak dana puni 15, rekla sam mu da mi se taj dan kada napuni 15 godina javi, jer imam iznenađenje za njega.

Na to sam i zaboravila i jednog jutra kada sam krenula sa drugaricom na kafu, odjednom se stvorio ispred mene Ivan (neka se tako zove u ovoj priči), rekao da danas slavi rođendan i da jedva čeka da vidi kakvo iznenađenje imam za njega. Nisam imala kud, posle odgovora kada mu dolaze drugovi na rođendan, dogovorili smo se da se iskrade da žurke u 9 uveče i da me čeka u podrumu zgrade. Spustila sam se u podrum 10-tak minuta ranije, a on je već bio tamo.

NASTAVITE NA NAREDNOJ STRANICI —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*