Slavica želi UPOZNATI muškarca za NEOBAVEZNE susrete!

Pre par meseci, decko je pozvao mene i moju najbolju drugaricu kod njega kuci, bio je sa svojim drugarom. Planirali smo da napravimo neku vecericu, popijemo nesto. Bilo je super vece, pricali smo, pijuckali neki alkohol, slusali muziku..

Kad smo vec bili kod otprilike 3 flase, drugarica i ja smo se vec previse opustile, iz sprdnje smo pocele da se ljubimo, moj decko i njegov drugar su se odusevili, mada su se pravili fini. Primetila sam da se mom decku vec digao ku*ac, posle par minuta, odvukao me je do kupatila, i bacio na kolena, zgrabila sam mu vec ogromnu, tvrdu ku**inu, i progutala do kraja. Liz*la sam mu ja*a, dr*ala, bili smo prena*aljeni.

Moja drugarica i njegov drug su bili u sobi, odjednom, drugarica je, pijana, pocela da nam kuca na vrata i zeza nas, kao u fazonu sta radimo. Nisam prestajala da mu pu*im, dok me nije ispr*kao po licu. Izasli smo iz kupatila i nastavili do kasno da blejimo. Posle nekoliko nedelje, dok sam se tu*ala sa deckom, pomenuo mi je drugaricu. Rekao je kako smo trebali da je pustimo u kupatilo, da nas obe istu*a.

JOŠ FOTOGRAFIJA I NASTAVAK PRIČE KLIKOM NA SLIKU ISPOD ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*