SAZNAO NA FEJSU: Supruga mu ima još jednog muža!

Eliot Everard iz Velsa šokirao se kada je video da se njegova supruga Lisa Everard venčala sa ljubavnikom, jer je na Fejsbuk postavila fotografije sa ceremonije!

Eliot Everard iz Velsa šokirao se kada je video da se njegova supruga Lisa Everard venčala sa ljubavnikom, jer je na Fejsbuk postavila fotografije sa ceremonije.

Jedan čovek iz Velsa šokirao se kada je video da se njegova supruga upravo venčala sa svojim ljubavnikom preko slika ceremonije koje je ona okačila na Fejsbuku, prenosi danas list londonski Dejli telegraf.

Uzalud je Lisa Everard (35) objašnjavala svom suprugu Eliotu Everardu (38) da je ona bila deveruša na venčanju priateljice, ali on je išao da proveri u opštini gde je ustanovio da je ona zaista bigamista.

Lisa koja je četiri godine u braku s Eliotom i već je dva puta razvedena, tajno i ilegalno se venčala u julu sa svojim ljubavnikom.

Besan muž je tužio i rekao advokatu da se osećao „kao da mu je nebo palo naglavu“.

Sudija na sudu u Kardifu, na jugozapadu Velike Britanije, kritkovao je bigamistkinju zbog „egoizma“ i „prevare“ i osudio je na 150 sati društveno korisnog rada, piše britanski list. Majka četvoro dece, dvoje iz prethodnog braka i dvoje sa Eliotom, ova negovateljica je morala da napusti udoban bračni dom sa mužem broj jedan u Čepstou i da se preseli kod muža broj dva u socijalni stan, piše list.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*