Samra ima 38 godina i JOŠ SE NIJE UDALA ”Želim da se udam! Ako si ZA BRAK JAVI SE’

Tridesetosmogodišnja Samra iz Sarajeva se još uvijek nije udala i taži srodnu dušu

– Zdravo, ja se zovem Samra i živim u Sarajevu. Imam 38 godina , a rođena sam u horoskopskom znaku Blizanci.  Za sebe mogu reći da sam iskrena i otvorena osoba koja uživa u prirodi i čitanju knjiga.  Po zanimanju sam nastavnica biologije u jednoj osnovnoj školi i volim raditi sa učenicima. Volim da putujem i uživam u kulturološkoim znamenjima svake države u koju dođem.  Živim u svom privatnom stanu na Ilidži. Imam svoj domaći mali vrt koji se nalazi ispred naše stambene zgrade. Tu se opuštam i smirujem.

Imam 32 godine. Želim upoznati STARIJE MUŠKARCE ZA OSTVARENJE VEZE I DRUŽENJA! Javite mi se…

Uživam u dobrom društvu, a najviše se volim družiti sa romanima i novelama koje vrlo rado čitam u slobodno vrijeme. Inače kao djevojčica sam željela da postanem književnica, ali moj je put otišo u drugom smjeru pa sam postala nastavnik biologije. Ipak, moja ljubav prema književnošću nikad nije prestala pa često napišem neku priču i novelu, imam i svojih nekoliko romana koji su puštani u štampu za privatnu kolekciju.

Sve je to lijepo kada bih pronašla nekoga sa kim ću dijeliti život. Nekoga vrlo sličnog sebi i ko bi volio da uživamo zajedno u životu. Zaista želim da se udam. Ako si za brak, javi mi se.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)