SAMO ZA MUŠKE OČI: 10 tipova žena koje nikada ne treba da oženite!

Postoje one”grupe” žena koje muškarci nikako ne žele pored sebe do kraja života.

Nemojte ovo ozbiljno da shvatite, ima onih muškaraca koji možda baš nego od ovih žena traže, shvatite ovo kao zabavni sadržaj, jer to i jeste!

Pričalica 

Ovo je žena koja nikada ne ćuti, jedva pravi pauzu da uhvati vazduh. Na izgled ih samo zanima ono što se dešava u njihovim životima, ona uvek ima komentar na sve i dominira u svim konverzacijama.

OČajnica
Ova žena na prvi pogled deluje fantastično, sve dok ne počne da priča o savršenom mestu za venčanje, koliko dece želi i ime vašeg budućeg psa odmah nakon prvog sastanka. Kada žena “napreduje” mnogo brže nego normalno, pazite se. Ona traži muškarca toliko očajnički da je spremna da izabere bilo koga, čak i beskućnika sa ćoška.

3. Preterano Kritična

Šta god da uradite za ovu vrstu žena, to jednostavno neće biti dovoljno. Izgleda da ništa “ne pali” osim ako nije urađeno prema njenim standardima. Sve što je rečeno od strane bilo koga brzo će biti izvučeno iz konteksta i postaće neka vrsta uvrede ili nešto što će izazvati rat protiv sveta. Ovaj tip žene ima dosta emotivnog tereta i napraviće od vas ljutu i ogorčenu osobu i sa njom će sve postati očaj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*