Sad znam na koga je moja cura!

Kaća je bila moja devojka.lmala je 20 godina.crnu dugu kosu.sise,dobru četvorku,fantastično dupe i neverovatne noge.0 krevetu je bila prava vatra.Često sam se pitao na koga je takva jebuljaAonda sam upoznao njenu mamu i sve mi je bilo jasno.Kaća je bila njen pravi klon! Potpuno iste,s tim što jeVesna(takojoj se zvala mama),imala veće sise i za nijansu veću guzu.Tada.kada sam je upoznao,čuo sam njihovu priču: Doselile su se skoro u naš grad.nakon Vesninog razvoda sa mužem.Udala se mlada i već sa 19 godina rodila Kaću.Nije bila srećna u braku,pa se razvela i došla u naš grad.

Dodala je da joj je dosta muškaraca za neko vreme.iako već ima udvarače.Ja sam bio opčinjen njom,i u toku priče sam samo klimaoglavom.Tako sam je poželeo! Od tada sam često boravio kod njih,a Vesna je odobravala našu vezu.Ja sam se trudio u svemu da im pomognem,s obzirom da im je u stanu bila potrebna muška ruka.Ne stidim se da kažem da sam se i malo ulizivao Vesni,a sve da bih došao do nje.Često se dešavalo i da prespavam u Kaćinoj sobi,pa da tek ujutru odem kući.Tokom tih noći sam uživao u Kaćinim čarima, zamišljajući Vesnu.Kaći ništa nije bilo strano u krevetu i ja sam uživao,ali sam se uvek pitao kako bi bilo da to radim sa Vesnom.

Bilo je zimsko veče.Auto nije hteo da mi upali.pa mi Vesna reče da ostanem da prespavam.Ostao sam.ali sam malo spavao. s obzirom da je Kaća te noći bila malo zahtevnija.lpak,svanulo je jutro i ja sam ustao.Krenuo sam u kupatilo.otvorio vrata i onda je usledilo najdužih deset sekundi u mom životu.Vesna je izašla iz tuš kabine i brisala kosu,dok joj je čitavo telo bilo nago i mokro.Video sam kapi koje se slivaju niz njene predivne grudi,zatim kapi koje se sa stomaka slivaju prema izdepiliranom medunožju…Jednom rečju video sam SVE!!!

NASTAVITE ČITATI PRIČU NA NAREDNOJ STRANICI ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*