Razvedena majka traži ljubav! Neva, 40 godina – Kraljevo!

O sebi: Majka dvoje dece, razvedena. Deca su kod bivšeg muža. Svakakve stvari su se izdešavale u mom životu i mnoge od njih bih želela da zaboravim i krenem iz početka. Udala sam se rano. Bila sam dugo zapostavljena. Muž mi je branio neke osnovne stvari, a ni ja nisam bila cvećka. Nekad u životu napraviš loše izbore i doneseš loše odluke, pa te posle dugo prate.

U duši sam veseljak. Stalno mi trebaju neka sitna zadovoljstva, lepe reči, nežnost, pažnja i ljubav. Tako je kod nas žena. Stalno nam treba neka pažnja, dodir, da se osećamo sigurno i voljeno. Nadam se da ne tražim previše. Verujem da postoje muškarci koji na lep način tretiraju žene, kako bi se one uvek osećale posebno i voljeno.

Tražim: Ljubav, razonodu, provod, avanturu! Želim da upoznam muškarca za vezu, neki provod, odlazak u neki lep restoran, šetnju pored Dunava,… Malo sam zarđala zadnjih par godina u braku, ali evo me sveža i spremna za nove avanture. Želim da nadoknadim propuštene ljubavi i zasladim malo ovaj težak život.

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*