PUNI ME, KOMŠIJA MOJ DOBRI: Nameštala sam se na tu batinu, koja me razbijala bolje nego moj muž…

Nasmejala se i poljubila me. Žena koja je gubila i pobeđivala. Žena koja je znala kako je to imati i nemati. Žena kojoj su oči pune suza čak i kad se grohotom smeje. Žena koja je verovatno ovog mladića, na čijem telu leži, pustila da se oseća muževno. Da se oseća bitno… oseća se zrelo. Nisam smeo ni pomisliti koliko je sve to zabavlja.

Ne ostavljajući ni jedan delić njenog tela neobljubljen, počeh izgarati u jakoj groznici osećajući kako se izvija vitko telo ispod mojih usana i jezika. Povukla me je na sebe, vrelim rukama dodirujiću moje lice i usnama prelazeći kroz gustu bradu.

„Tucaj me“, kao da svaki delić mog tela primi naredbu.„Ne još, prvo je moram okusiti.“Ohrabren ovom glupom rečenicom brzo se spustih do ribice, iako me je i ona navodila rukom.

Mokra je. Spremna. Jezikom pređoh preko vrele pičke iz koje procuri tanki potočić ka mojim usnama. Raširala je noge, moju levu ruku uzela k sebi i izdavala naredbe. Odvojih se i umazanog me dočekaše usne dok ja istu ruku proturih ispod njene glave i položih na jastuk.

Kurac u pički.

To je sve što je ona htela u tom trenutku. To je sve što želim i sam. Na prvi ubod me dočeka blago izvijeno telo. Poljupci ispod mog levog uha i reč koja ne zvuči više kao naredba, pre kao oslobođena misao. Prodirem u nju do kraja, ljubim njene ruke ukoliko bi prstima prešla preko mojih usana. Obujmila me nogama, a stopala prekrstila iznad moje karlice. Ruke pomerala u ritmu sa bokova, na ramena, vrat, lice i naposletku kosu. Zabacih jače. Postajala je glasnija. Bližio se. Sa njenih usana pređoh na vrat. Ruke položi na obraze i poče se grčiti. Svrših sa nekoliko sitnih uboda na kraju, izvadih kurac i seme poteče njenim butinama. Delili smo osmeh orgazma.

NASTAVITE ČITATI KLIKOM NA SLIKU ISPOD —–>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)