Proslava godišnjice rastave braka!

Kada dokone gospode, ili preciznije rečeno. dame u zrelim godinama nemaju pametnijeg posla a uz to imaju viška vremena i dovoljno novca. izmišljaju načine kako da se dobro provedu. Tako je i moja poznanica Fanika došla na ideju da proslavi jednu godišnjicu. Naime. odlučila je proslaviti godišnjicu rastave braka. Prošlo je točnodeset godina kako se razvela i to joj je dalo povoda da organizira proslavu tog dogadaja. Mene je nazvala naša zajednička prijateljica Matilda i obavjestila me kako moram u subotu. obavezno, doći na spomenutu proslavu.

Slatko sam se nasmijala toj luckastoj ideji, no kako nisam imala ništa u planu potvrdila sam svoj dolazak. Dobo sam znala da će to biti skup napaljenih žena koje su sve mahom prešle četrdesetu godinu života. a neke i pedesetu. Idućeg dana nazvala sam Faniku. Zanimalo me koliko je prijateljica i poznanica pozvala. Trebalo nas je biti oko petnaestak a možda i više. Većina su dame koje su udane pa imaju obaveze i vjerojatno neće moći doći. Nabrojala mi je na koje sve žene računa da će doći. Zaključila sam kako većinu poznajem. Neke više a neke manje. no to nije bilo ni bitno.

Proslava se trebala održati u jednom motelu nadomak grada. U ovoj priči namjerno neću spominjati ime motela jer možda netko od muževa mojih poznanica pročita ovu priču pa se sjeti da je njegova žena te subote bila tamo. Stigla sam, zajedno s Matildom, u točno dogovoreno vrijeme. Parkirale smo auto na pošljunčanom parkingu i krenule ka ulazu. Pošle smo kroz hol gdje se nalazila garderoba i toaleti te smo gurnule pokretna vrata i ušle u salu. Tu su oko spojenih stolova većsjedile Fanika i desetak žena. Bile su dobro raspoložene i pozdravile su nas glasnim povicima. Odmah sam uočila da su sve dame jako lijepo odjevene, dotjerane i našminkane. Moram malo opisati unutrašnjost sale.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——->

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*