PRIMETILA SAM DA ME PENZIĆI PASU POGLEDOM, A ONDA SAM ODLUČILA DA IM POKAŽEM..

– Može, baš je i on rekao da bi mogla da vas upoznam, sudeći da smo toliko zajedno.

Sastanak je ugovoren u jednom restoranu, posle radnog vremena. Da, bio je baš onakav kakvog ga je Anastasija opisala. Prvo na koga me je podsetio, bio je glumac Džordž Kluni ista frizura, iste oči i stas, prosed, kulturan, smiren, na sve ima odgovor!

– Gde radiš? – upitao me je.

– Izgubio sam posao.

Anastasijin šef mi je preko nje poručio da ima posao vozača kamiona u jednoj firmi ako želim (u restoranu sam mu rekao da imam položeno za C i E kategoriju). Nije mi mogao naći posao električara ali sam pristao na ovaj posao jer mi je bilo dosadno kući, a i plata je bila 700 evra. Sada sam i je putovao po Evropi i još manje sam se viđao sa Anastasijom! I onda se desilo ono!

Dobio sam turu sa kamionom za nemački grad Siegen, ali na autoputu između Novog Sada i Subotice kamion se pokvario, robu su pretovarili u drugi kamion, moj kamion su odvezli u radionicu, a ja sam se vratio kući. Došao sam pred zgradu oko 23 satii video automobil od Anastasijinog šefa. Popeo sam se gore i polako otključao ulazna vrata stana i odmah sam čuo stenjanje koje je dopiralo iz moje spavaće sobe.

NASTAVITE GLEDATI NA SLJEDEĆOJ STRANICI ……

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*