Prijateljica i ja želimo upoznati 2 PRIJATELJA za provod. Otvorene sve opcije!

Promena polozaja mu je omogucila da me uhvati celom sakom za si*u ispod majice. Pogledala sam ga po prvi put. Ugledala sam starijeg coveka, koji je pokusavao da skrene pogled, ali ga je u isto vreme interesovalo kakva je moja reakcija. Nije me pustao. Sakom mi je poklopio si*u, moja brad*vica mu je bola dlan. Nasmesila sam se i rekla: “guzva, ne moze da se dise”. Reakcija je bila ocekivana. Opustio se i nasmesio. Ruka mu je ponovo ozivela i nastavio je milovanje. Onda me je iznenadio.
“Mozes li dete, da mi malo pomognas sa torbom, izlazim na sledecoj stanici”?

“Naravno da mogu”, cula sam sebe kako odgovaram, bez pokusaja konsultovanja sa mozgom. Kad je na sledecoj stanici bus poceo da se zaustavlja, izvukao je ruku iz moje majice i krenuo prema izlazu. Ja za njim, vukuci njegovu torbu za kupovinu sa sobom. Kad bolje razmislim, imala sam da se vozim jos nekoliko stanica do kuce. Mada je bilo dobro izvuci se iz guzve. “A gde vi zivite”, pitala sam deku. “Tu odmah iza ugla”, rekao je i nastavio.

VEĆ DUŽE VRIJEME SAM SLOBODNA, SPREMNA ZA NOVE AVANTURE…

Usput mi je rekao da se zove Milan i da zivi sam, jer mu je zena umrla pre nekoliko godina. Bio je penzioner, pa je koristio slobodno vreme da kupuje po jeftinijim radnjama, koje nije imao blizu stana.
“Udji dete, da malo odmoris i da se osvezis”, rekao je otkljucavajuci vrata. Usla sam kao da sam tu bila sto puta, a ne nijednom.
Sela sam, a deka mi je sipao sok i krenuo da stavi kafu, koju sam ja odbila.

NASTAVITE ČITATI I GLEDATI KLIKOM NA SLIKU ISPOD —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*