Prijateljica i ja želimo upoznati 2 PRIJATELJA za provod. Otvorene sve opcije!

Vraćam se iz grada, vrućina nesnosna, u autobusu guzva, mokra sam od znoja, a onaj za volanom ne promasuje nijednu rupu na putu. Nerviram se tako, je*em sama sebi mater sto sam bas sad isla u grad, a mogla sam kasnije i jedva se drzim za rucku da ne padnem. Oko mene jad i beda. Nisam imala dobar oslonac pa sam se ljuljala kako je bus zanosio po krivinama i kako je kocio i ubrzavao. Međutim, kako sam se oslanjala na tog nekog, osetila sam da pocinje da me dodiruje.

Bio mi je iza ledja, ali okrenut prema meni. Naslonjena na njega ledjima i du*etom, nisam imala bas mesta za menevar, pa sam cutka trpela sta me je snaslo. Doduse, vrucina je ucinila svoje, pa me to malo na*alilo, ali to je priroda… Ruka tog nepoznatog coveka je bila na mojoj but*ni i klizila po nozi i dolazila do gu*e. Moje tesna helanke i kratka majica mu ocigledno nisu smetale. Nastavljao je da vrslja po mom telu. Milovao me po gu*i sa starane pa po nozi i polako krenuo navise.

Moj muž voli da dijeli i da gleda… Javite se ako volite isto

Moje mirovanje i izostanak reakcije je protumacio kao pristanak. Vec sam osecala ruku na stomaku, a u isto vreme tu su se pokrenuli i neki leptirici. Doduse, nisam ja rodjena samo sa jednom rukom, ali kako je poceo da mi mazi bok, pa prema gru*ima, to je i mene uzbudilo, pa sam mirovala. Vec mi je dosao do gru*i. Opipavao je si*icu odozdo i hvatao je celom rukom.
Pri sledecem kocenju i zanosenju busa, okrenula sam se koliko sam mogla, da osmotrim tog sto me hvata za si*u. On je vec poceo da mi zavlaci ruku ispod majice, jer nisam nosila brus.

NASTAVITE ČITATI I GLEDATI KLIKOM NA SLIKU ISPOD —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*