“Pre neki dan otišao sam da se tuširam, taman sam se nasapunjao i čujem da neko zvoni na zvonce…” (FOTO)

Nije mi bilo sasvim sve jedno, ali od tog dana naš sex je pravo uživanje. Ova priča je potpuno istinita i zato želim da je podelim sa Vama. U braku sam sa svojom suprugom punih petnaest godina, oboje smo zaposleni. Meni je četrdeseta, a ona ima trideset i osam godina. Ja izgledam sasvim pristojno i obdaren sa sasvim pristojnih 18 cm dok je ona prelepa crnka sa lepim telom, lepim nogama, većom trtastom guzom i ne baš velikim sisama, ali sa velikim i čvrstim bradavicama koje retko koja žena ima.


Pre nego nas je život spoijo, svako je imo par sitnih i po jednu dugu vezu. Upoznali smo se na dočeku jedne nove godine i sedam meseci kasnije ozvaničili našu vezu. Ja radim za jednu privatnu firmu kao komercijalista, a ona kao lekar. Moj posao je skopčan sa putovanjima i čestim odsustvima od kuće, ali i pored toga uspevamo da održimo dobar sexualni život, volimo da maštamo, da budemo perverzni i takve nam stvari čine veliko zadovojstvo.
Veoma je vatrena u krevetu i veoma glasna, ali ne samo u krevetu nego i na raznim drugim mestima, a bilo je takvih mnogo, nego da nedužim jer o svemu tome može se napisati roman sa dosta strana….

Bilo je leto te 2008. kada sam se spremao na put, posledni pre odmora pošto smo rezervisali sobe na moru. Ustao sam rano i posle jutarnje toalete se spremio i pijući kafu prmotavao film šta sve treba da uradim.


Na polasku sam je probudio i rekao da sam našao vezu i da će majstori za klimu koju treba da montiraju doći danas. Namrgodila se što je budim tako rano, okrenula se na drugu stranu izbacivši nogu preko plahte i njena lepa guza se pojavila. Poljubio sam je u guzu i otišao. Sve je krenulo po planu, stajem na pumpu, kupujem cigarete i novine i nastavljam dalje. Tiha muzika, lepo vreme obećavaju da će sve biti kako trba, ali posle jednog sata auto jednostavno staje i ni makac i pored moje upornosti da ga pokrenem. Zovem pomoć na putu i oni tovare auto na šlep i vraćam se bez obavljenog posla. Dolazimo u grad i istovaramo auto u servisu, a ja razmišljam da li da idem do firme ili kući. Nervozan zbog svega pozivam taxi i kažem vozaču da me vozi u firmu.

NASTAVITE ČITATI NA SLJEDEĆOJ STRANICI —–>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)