POGLEDAJTE GALERIJU HOT DAMA 40+…

Osetila sam pe*is nasuprot kli**orisu i uvijala se ne bi li nekako što pre ušao u mene. Kontrolisao me je u potpunosti. Kad sam osetila da je krenuo da ulazi osetila sam olakšanje jer sam mislila da nikad neće ući a tako mi je trebao, tako sam želela da uđe u mene i da me divljački je*e dok ne umrem od zadovoljstva.
Osećala sam ga kao nikada do tada u životu.

Činio mi se deblji nego ikada, ispunjavao me do krajnjih granica. Neopisiv osećaj koji je u meni budio nešto što nisam poznavala do tada kod sebe. Ku*vinski instikt. Bezobrazno sam vikala da želim da me pocepa, da me ubije od ku*ca, da me rasturi… Kada sam mislila da je to to, nastavio je da ulazi dublje. Počela sam da osećam novu neopisivu dimenziju seksa.

ŽELIM DA TE ISCIJEDIM KAO LIMUN,JAVI SE…

Činilo mi se da je duplo veći nego inače. Nisam mogla da čekam njegovo sporo prodiranje nego sam se divljački uzdigla i nabila kao ku*va na kur*inu do kraja. Udario je u kraj moje ribice što nikada do sada nije. Uhvatio me je za bokove i krenuo divljački da je*e i udara u kraj moje vlažne ribice. Svr**la sam ponovo kao luda i osetila da i on sv**ava. Napunio me je žestoko, osećala sam mlazeve sperme kako špricaju unutra kao da su pod pritiskom. Zabacila sam glavu u jastuk i rekla da nisam verovala da mogu ovako strasno da s**im i da mu nikad nije bio bolji ku*ac.

NASTAVAK NA NAREDNOJ STRANICI —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*