POGLED JOJ JE BIO ZAMAGLJEN OD STRASTI: Trgao sam joj bluzu i igrao se njenim čvrstim…

Uvek kada joj nešto skeniram stane iza mene i nasloni mi se na rame, nekoliko puta mi je rekla šta bi ona bez mene.

To jutro, kada je ušla na svoju stanicu, sela je pored mene mada nikada zajedno ne sedimo, svako ima svoje mesto i retko ga menjamo. Prozborili smo po neku uobičajeno, stekao sam utisak da me čudno gleda. Jel sve u redu sa tobom? Jeste,  jeste, onako nešto sam se zamislila. Da ti nije palo napamet, našalio sam se. Nasmejala se  ,zar se toliko vidi reče smejući se reče.

Kada smo stigli u fabriku reče mi, hajde staviću kafu šef danas ne radi da ne pijem sama. Ne,  rekoh , dođi ti kod mene ja ću da skuvam. Važi, dolazim,  reče gledajući me, ili se to meni učinilo, duže nego obično. Rekoh u sebe,sad će da padne jebačina.

Dočekao sam je na vratima,stajao sam ispred nje i gledao sam je pravo u oči. Nije se odmakla i nije pogled skretala. Nagao sam se polako glavu i približio moje usne njenim. Netremice me gledala ne izmičući tako da sam joj nežno naslonio usne na njene. Nemoj molim te, reče, ćuti ne govori ništa rekoh ljubeći je u usta dok sam rukom iza njenih leđa zaključavao vrata. Nemoooj! Uzvratila mi je poljubac otvorila usta tako da su nam se jezici dodirnuli. Ljubio sam joj pune meke i tople usne. Podigla je ruke zagrlila me oko vrata i strasno uzdahnula. Rukama sam je uhvatio za tanak struk i podigao je i naslonio na kancelarijski sto . Ljubili smo se strasno,  stajao sam između njenih blago raširenih nogu ,glave zabačene unazad sa isprepletanim jezicima sve teže dišući. 

NASTAVAK PRIČE NA NAREDNOJ STRANICI —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*