Po prvi put u životu sam pocela da se palim na muškarca a da to nije moj suprug…

Verovatno vam je jasno da sam toliko puta ostala nezadovoljena, ali kako sam odgojena patrijarhalno, nisam nikada trazila drugoga. Ako uspijem da svrsim dobro, ako ne, onda nista. Moram priznati da sam se toliko puta mazila i bila uzbuđena gledajući scene seksa sa tv, gde frajer pumpa zenu onako muški, udara je u svim pozama..ma bila sam mokra svaki put jer mi to fali, to hoču i ja!!! Nisam sebi kupovala nikakava pomagala, vibratore, dildo itd, sramota me bilo, gdje cu to ja…
No, sada da vam ispricam kako se desilo da je moja mačkica pocela dobijati tako dobre porcije seksa i kako je dobila kitu koja ju je ispunjavala do materice i pumpala do besvesti.

U restoran u kojem sam radila dolazio je jedan tip vrlo često, i ponekad smo znali popričati neobavezno itd. Jednom mi je rekao da zeli da sa mnom porazgovara i da ima jednu poslovnu ponudu. Rekao mi je: Mila, imam nešto za tebe, ponudu da zaradis dobre novce. Ja sam se zainteresovala (kako rekoh, muz mi vise ne radi, nego sto radi), i nasli smo se posle posla na kafi. On planira jednu privatnu zabavu sa svojim drugarima i treba mu vrlo vest konobar za tu priliku, a kako mene poznaje, on je htjeo da meni predloži taj posao. Preko vikenda je, dva dana, dve grupe kolega i kolegica i to je to. Ponudio mi je dobru lovu i ja sam prihvatila.
Naravno, nisam imala pojma sta ce se sve tamo odigrati. Kad je doslo vrijeme, rekla sam suprugu da imamo u drugom gradu neke promocije i naručenu hranu, da idemo nas nekoliko iz restorana, tako da tu nije bilo problema.

NASTAVAK PRIČE NA NAREDNOJ STRANICI —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*