OVO SE MNOGIMA NEĆE SVIDJETI / Učiteljica se vratila se starom zanatu i šokirala skandaloznim izjavama: ‘Ljudi misle da filmovi za odrasle štete, ali…’

S porastom stranica kao što su Pornhub i OnlyFans, više Britanaca nego ikad okreće se seksualnom radu, što je postao i izazovan problem za mnoge roditelje. Erotska glumica Dee Siren tvrdi da industrija nije problem – i umjesto toga kaže da su roditelji krivi zbog načina kako odgajaju djecu.

Piše: net.hr

Dee Siren, 49-godišnja majka troje djece, napustila je posao učiteljice kako bi kreirala scene seksa na internetu sa svojim suprugom, taj potez joj je omogućio, kako priča za LADbible, da provodi više vremena sa svojom djecom. Više o neobičnoj životnoj priči ove bivše učiteljice saznajte u nastavku…

Bila je to žena koja je jako voljela odnose sa muškarcima. Ona se radovala svakoj prilici da upozna nekog novog i da isproba razne vrste veza.

Njena ljubav prema muškarcima je počela još u ranoj mladosti, kada je otkrila da joj se sviđaju i da voli njihovu toplinu i pažnju. S vremenom je počela istraživati razne vrste veza, od onih kratkotrajnih i neozbiljnih, do dugotrajnih i ozbiljnih.

NASTAVI ČITATI I GLEDATI KLIKOM NA SLIKU ISPOD ——->

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*