Opasne igre sa udatom ženom!

Erotske priče – Prevara. Lea je bila strasna riba, upoznali samo se preko zajednickog prijatelja i odmah sam pomislio kako je moram imati. Plavuša dugih nogu. prelepog osmeha, grudi taman . starija od mene 7 godina ali po izgledu moglo se reci da je mlada, prijatna i što je najbitnije video sam da imam šanse kod nje. Ono što nisam odmah znaoje da je udata i to za nekog opasnog krimosa.

Posle mesec dana dopisivanja i par susreta bio sam siguran da cu je jebati, ali sam po njenoj situaciji u braku video da to moze da bude na duže staze pa nisam hteo da prenaglim i nesto zajebem! Uskoro je došao i taj dan! Pošto nam je razmenjivanje neznosti vec postalo rutina. koju samo obavljali po raznim zabacenim mestima njenog grada.

A uvek oprezni, da nas ne bi sreo slucajno neki baja iz ekipe njenog supruga. Dogovorili smo se da to obavimo u mom gradu. Ja sam obezbedio smestaj u švalerskim bungalovima Ribarskog ostrva. Dosla je svojim mercedesom na zadnji parking (uvek oprez) lzgledala je brutalno, u mini suknji njene duge noge su došle do punog izrazaja. Čim smo ušli u apartman počeli smo strasno da se ljubimo. nije mi trebalo puno da se napalim.

NASTAVITE ČITATI PRIČU NA NAREDNOJ STRANICI ——–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*