OGLAS:”Imam 25 godina i još uvijek sam NEVINA! Tražim PRAVOG da mi bude muž!!

Cao. Zovem se Sanja imam 60 god.crna duga kosa,grudi 4.180cm,65kg za svoje godine prilicno ocuvana i odrzavana da neduzim zapocecu vam pricu moj sin igor se od malih nogu druzi sa jednim mojim skolskim ucenikom koji sada ima 30god i prerastao je u pravu momcinu, sportistu cesto dolazi kod nas kuci a u poslednje vreme sam primetila da mi nestaju gacice i te koje nadjem su skroz umazane od spe*me. Nisam znala ko je ni o cemu se radi dok jednu noc kada je njegov drug po imenu marko spavao kod nas posle izlaska sa mojim sinom i cerkom.

Cerka mi je inace 91god a sin 85god.otisli su u sobu i tamo su jos sedeli i picali porilicno pripiti a ja sam se tusirala i spremala za spavanje i postavila sam kameru u kupatilo da probav da vidim ko mi uzima gacice.posle nekih 15min marko ulazi u kupatilo i vidim da iz korpe za ves uzima moje crne svinele tangice i pocinje da ih mirise.

ŠTA ŽELIŠ DA TI RADIM ?

ostala sam u soku.pritom je rasopcao slic i izvadio boga mi pozamasnu i debelu alatku i poceo da trlja alat u moje tange.nisam mogla da verujem da neko ima toliki alat kada se ukrutio.nije svr**o ostavio je tange na mesto i vratio se u sobu i nastavili su razgovor a ja sam pozvala cerku u sobu i nesto bez veze pricala sa njom da bi se dokopala njenog tel da uzmem markov broj telefona.ubrzo su ugasili televizor i legli da spavaju jel mi sin i cerka ujutru rade.

NASTAVITE ČITATI KLIKOM NA SLIKU ISPOD —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*