ODOBRAVATE LI MINIĆ U 45. GODINI?

Kendra je odrasla u strogoj hršćanskoj porodici i znala je da će nevinost čuvati do prve bračne noći. Tek kada se udala, suočila se s osećanjima očekujući prvo seksualno iskustvo, piše Mirror.

Ali kad je taj poseban trenutak stigao za nju i njenog supruga, nešto nije bilo u redu i nisu mogli da imaju odnos.”Pokušali smo se da spavamo zajedno sledećeg dana nakon venčanja, ali nije išlo. Mislila sam da sam nervozna jer nisam znala šta da očekujem.

Odrasla sam u konzervativnoj hršćanskoj porodici i seks nije bila tema o kojoj su članovi moje porodice razgovarali ikad. Ali, kad sam pokušala da imam odnos, činilo se kao da imam kost kroz koju se moj suprug nije mogao da prođe”, objasnila je Kendra koja danas ima 39 godina.

 Kendra je konačno smogla hrabrosti da o tome razgovara sa svojom mamom.

“Ona je mislila da je moj himen možda previše čvrst. To je koža koja okružuje ili delomično pokriva vaginalni ulaz, pa je rekla da se samo moram da se opustim. Suprug i ja smo mesecima trpeli frustracije i znala sam da je nešto drugo u pitanju, ali svi su mi samo govorili da se opustim”, rekla je.

Konačno, o svom problemu je razgovarala i sa suprugovom maćehom koja ju je odvela kod ginekologa. Međutim, pokušaj pregleda rezultirao je istom reakcijom kao pokušaj penetracije.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*