OD SMIJEHA SE TRESE CIJELI BALKAN ZBOG OVE FOTKE SA JEDNE SVADBE – KADA VIDITE DONJI DIO SLIKE, SVE ĆE VAM BITI JASNO

Trenutak kasnije stresao me novi orgazam, ovaj put ne tako jako kao prvi, ali intenzivniji. Koljena su mi klecala i pocela sam polako kliziti sa haube, pa me jebac otraga jedva pridrzavao dok me nabadao na svoj tvrdi kurac. Bas u trenutku kad sam gotovo potpuno skliznula sa haube na asfalt parkinga, poceo je glasno svrsavati i puniti mi picku toplom spermom koja se u mlazovima razljevala u mojoj unutrasnjosti. Izvukao ga je i ja sam skliznula na pod parkinga, uz prljavi kotac automobila.

Nova dvojica stajali su iznad mene isukanih kurceva i drkali. Bila sam potpuno iscrpljena, preslaba da ista napravim, pomognem im pruziti zadovoljstvo ili pokusam se braniti, sve da sam ista od toga i zeljela. Sjedila sam tako pokusavajuci uhvatiti dah, dok su me novi mlazovi sperme zasipali po kosi, celu, obrazima, gadjali u moja usta i niz bradu. Pljena od vrele sperme tko zna koliko muskaraca oko mene. Postala sam potpuno nesvjesna mase oko sebe, nisam vise znala koliko ih ima, koliko ih se isvrsavalo po meni ili u meni, gdje sam, koji je dan u tjednu niti koja je godina. Samo sam mirno sjedila i cekala da se sve to zavrsi.

Odjednom se zacula sirena policijskog vozila, nedaleko od nas. Publika se odmah uskomesala i pocela razilaziti. Trojica koje sam izvela iz kluba otkljucali su auto, ubrzano usli u njega, upalili ga i odvezli se. Ostala sam sjediti na tlu, potpuno gola, slijepljena od sperme koje sam imala u kosi, po cijelom licu, u ustima, po sisama, po trbuhu, po picki, po nogama, svuda. Nedaleko od mene, na hrpi stajala je moja haljina.Shvatila sam sto je bila meka tkanina kojom su obrisali spermu sa mene ranije. Bila je sva umrljana od sperme i mojih sokova. Par metara dalje stajale su mi gacice, a sa druge strane, u malom zbunu pokraj parkinga visio je grudnjak. Ljudi su se sad vec potpuno razisli.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*