Nikada nisam ni sanjala da ću PREVARITI MUŽA!

Sedela sam. pušila, cugala viljamovku i razmišljala o dogadaju koji je bio toliko neverovatan da sam se štipkala da se uverim da ne sanjam, dok mi je ribica pulsirala kao luda i osećajući još uvek Markovo prisustvo u mojo guzi koja se još uvek nije potpuno skupila. Nikada nisam ni sanjala da ću prevariti muža. Da ću ga prevariti sa nekim upola mladjim od mene! I još da ću u tome uživati kao nikada u životu i da će mi neki klinja pokazati koliko žena u seksu može da uživa.

Već polupijana i slatko razbijena od strane Markove malenkosti vratila sam se u isti krevet koji je još uvek mirisao na naše sokove i trenutno zaspala. Prolazile su mi slike od prethodne večeri kroz glavu doksam se sredivala. Koliko god mi se sve činilo nastranim zbog razlike u godinama, moram da priznam da mi se ribica ovlažila. Morala sam da skinem brus koji sam mislila da obučem i uzmem neki malko puniji jer se mi bradavice koje su poprimile tvrdoću čelika bezobrazno štrčale kroz njega. Obukla sam tangice i spremila ženstveni komplet sa suknjom do kolena.

Obukla sam haltere i taman kad sam ih zakopčala zvono se oglasilo. Samo sam čekala da vidim na šta liči i koliko je pijan. Otvorila sam besno vrata. polugola i skamenila se gledajući Marka na mom pragu. Ušao je a sam pokrila rukom grudi u želji da mu objasnim da je ono sinoć bilogreška i da više ne dolazi. Počela sam svoju priču. dok mi on nije stavio prst na usta i ja sam kao neka devojčica ućutala i blenula u njega.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——->

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*