Neka mi se javi iz Grupe onaj što voli mlađe od 30! 

Našla sam jedan od onih šopova iz časopisa, obilazila dugo oko njega kao mače oko usijane kaše, pa odustajala, sedala u obližnji kafić, pila kafu, ubeđivala sebe da ipak uđem u prodavnicu zbog koje sam prevalila dvesta kilometara u razdrndanom busu, pa opet odustajala. Najzad pred sam kraj radnog vremena uđoh u seksi šop. On pust, samo jedna zgođušna devojka, prodavačica. Razgledam sve po redu, uglavnom deo sa seksi rubljem pa stidljivo ispod oka odmeravam policu na kojoj stoje svakojaki veštački kurčevi: gumeni, plastični, plavi, beli, crni, tanki i oni debeli. Prilazim do te police i pomno ih odmeravam.

 Da li ste izabrali?

Prodavačica stoji pored mene, vreme je da zatvori radnju, ja crvena kao bulka, posramljena, znam da mi kurac treba (maker i veštački, to računam nije prevara pred mojim Nikolom koji me verovatno vidi gore, sa neba) i sva ušeprtljena objašnjavam kako mi treba poklon za prijateljicu, kao hoće društvo da se malo našali sa njom pa nisam baš sigurna šta to da joj uzmem.

– Probajte sa vibratorom, to je zaista koristan poklon! – i pokazuje mi kolekciju najnovijih, kaže bešumnih modela, punjive baterije, vibracija prefinjena – Bićete sigurno zadovoljni, mušterije ih samo hvale!

Opet se pravdam da je to za prijateljicu, vibrtor mi deluje nekako hladno, kao nalivpero, malo zakrivljen vrh, nimalo nalik na kurac, a pogled mi, izdajnik, šara po gumenim falusima ispred mene.

– Pre bih, izvinite, klasičan…

– Razumem, razumem. Evo imamo zaista ogroman izbor: veličine, boje, čak i ukusa. Ono, ako je za pošalicu može i neki malecki, baš da je dobro nasmejete.

– Ili nešto od ovih velikih! – ote mi se pusta želja a oči ufiksirale jedan king sajz model, taman sa preterano izraženim venama i naborima.

– Zašto da ne?- pomirljivo će prodavačica – Ni on nije baš pogodan za praktičnu upotrebu, prevelik je – uzima artikal u ruku i pruža mi ga.

U NASTAVKU SLIKE KOJE ĆE VAM POPRAVITI DAN ——->

NA SLJEDEĆOJ STRANICI POGLEDAJTE JOŠ FOTOGRAFIJA, NEĆETE SE POKAJATI ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*