Naša znojna tela se nisu odvajala, a bila mi je zabranjeno voće sve do te večeri…

Oženili smo sina, napokon, ali je moja žena odmah počela sa traženjem negativnosti kod svoje snahe. Tako tipično i tako izluđujuće. Mislim, izluđivala je mene sa prigovorima na snahin račun, pa sam jedan dan prasnuo na svoju ženu:

– Ajde Renata ćuti više! Pa jesi se ti oženila Brankom ili onaj naš mamlaz? Niti živi sa nama u kući, a ni mi sa njima! – jednostavno mi je pukao film od njenog prigovaranja, a kako to od mene nije očekivala ostatak dana je uvređeno ćutala, na što ja nisam imao ništa protiv.

PREPORUČENO:

Inače, Branka je bila jedna od onih modernih mladih cura koje su više znale o modi i šminki nego o kuhanju, ali sam pretpostavio da ju moj sin nije zbog toga oženio. Branka je bila plavuša, prirodna, ne izblajhana kao mnoge, a i sve ostalo je na njoj bilo potpuno prirodno, kako sam kasnije ustanovio. Bilo je ljeto kad se to desilo, a Branka je bila u 4 mesecu trudnoće. Nije da se baš videlo, ali se trbuščić nazirao. Iako sam trebao postati deda još sam se smatrao mladim, mada blizu pedeset, nisam ničime to odavao. Moj sinek me zamolio da odem do njega i popravim mu nešto u kupaonici, pošto on celi dan radi na terenu i dolazi samo vikendom. Rekao je da Branka zna da ću doći.

NASTAVAK PRIČE I JOŠ SLIKA NA NAREDNOJ STRANICI —>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*