Na prvi pogled izgleda kao obična djevojka, ali čekajte da ustane! Muškarci bježe od nje glavom bez obzira.

Uhvatio me za glavu, trznuo tijelom naprijed zabivsi ga u moje grlo i praznio se mlazovima sperme u moje grlo. Gladno sam gutala ne prestajuci sisati, dok je ovaj koji me jebao izasao iz mene prepustivsi mjesto trecem koji me je sad jebao trljajuci mi istovremeno bradavice na sisama. Gutala sam spermu halapljivo, izvijavsi tijelo trljajuci se o ovog sto me jebao, u transu ogromnog orgazma koji mi je tresao tijelo.

Svrsavala sam u mahovima, nekoliko puta za redom, sto mi se nije cesto desavalo. Svijet oko mene potpuno je nestao, sve se zacrnilo oko mene, potpuno sam bila nesvjesna okoline u vrtlogu orgazama koji su mi tresli tijelo i pulsirali u glavi. Trebalo mi je nekoliko minuta da se vratim u realnost, u kojoj je moj jebac praznio svoj kurac po mom trbuhu izvadivsi ga netom prije nego bi eksplodirao u meni, a onaj kojem sam pusila sjedio na haubi promatrajicu prizor. Treci koji jos nije svrsio popeo se na mene cim je drugi prestao rigati vrucu spermu po mom trbuhu i poceo zadihano jebati moju raskvasenu pickicu.

Publika je i dalje gledala, sad vec potpuno razuzdana. Boce su se praznile, svi su bili sve pijaniji i sve hrabriji. Izvikivali su mi vec potpune gadosti, prijednoga sto da se radi samonm nije manjkalo i bili su sve smjeliji, perverzniji i grublji. Lezala sam na ledjima dok me treci jebao divljacki, stiskavsi i vukuci mi sise. U jednom trenutku ga je izvadio, jednim me pokretkom okrenuo na trbuh i zabio mi ga odotraga u razjapljenu pickicu.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*