Na prvi pogled izgleda kao obična djevojka, ali čekajte da ustane! Muškarci bježe od nje glavom bez obzira.

Dobacivanja su postala glasnija, lascivija, grublja. Pozivali su ih da me jebu kao kujicu, da mi rasture tu razjapljenu pickicu. Pogledala sam dolje, bila sam potpuno mokra, tanke sluzave niti visile su na sve strane i pickica mi je bila potpuno otvorena. Jedan od trojice poceo ju je lizati, na opce odusevljenje mase. Drugi se popeo na koljenima na haubu, nudeci mi svoj kurac na pusenje. Lizala sam mu ga i sisala, dok je jezik prvoga divljao po mojoj pickici, saljuci valove zadovoljstva mojoj glavi svakim potezom preko vec potpuno nateklog otkrivenog klitorisa.

Bila sam u potpunom transu. Lizac se odmaknuo od mene drzeci svoj debeli kurac u ruci i usmjerio ga prema mojoj pickici. Zabio ga je u moju potpuno otvorenu pickicu jednim dugim, ne prebrzim potezom. Bas u tom trenutnku kurac drugoga bio je u mojim ustima, sprijecivsi moj glasni uzdah, ali sam od udarca kurca po pickici trznula glavom natrag i lagano, ne prejako zagrizla u kurac drugoga. Glasno je jauknuo:

– Kuja, ugrizla me za kurac! – brzo se povukao iz mojih usta i zveknuo mi samar koji me, za cudo, dodatno napalio.

Ostao je tako kratko stajati, ocito zalivsi zbog refleksnog samara, i prije nego je stigao bilo sto reci uhvatila sam ga rukom za jaja, privukla ga ponovo blize sebi i usisala mu kurac u usta gledavsi ga ravno u oci, tok mi je cijelo tijelo trzalo u ritmu u kojem mi je drugi jebao gladnu pickicu. Poceo je glasno stenjati, osjecala sam kako se napinje u mojim ustima, i odjednom mi je poceo svrsavati u usta.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*