Muža varam od prvog dana našeg Braka! Znao je šta ženi, nisam mu ja kriva.

Imao sam maćehu i polu sestru.
Maćeha i otac su bili na moru, ja i Arijana, moja polu sestra kući. I tako jedno veče dok sam u sobi spavao došla je sa drugaricom, ležao sam gol u krevetu.

Kada su se vrata od sobe otvorila napravio sam se da spavam, ušla je Arijana i njena drugarica Sanja, spava, prošaputale su, svuci dušek gol spava, rekla je Arijana Sanji, otkrila je dušek i moj ku*ac je stajao ispred njih. Ej kako si znala da je gol, upitala ja Sanja. Vidjela sam ga, odgovorila je moja polu sestra Arijana. I dalje sam se pravio da spavam i sve ih slušao.

Želi povremene susrete sa oženjenim muškarcem od 30 do 55. Diskrecija.

Ima dobar ku*ac tvoj polu braco, rekla je Sanja. Ima znam, i to znaš, opet je dodala Sanja, ma znam gledala sam ga jednom kad je sek*ao bivšu devojku. Auuuu Aki pa ti svog bracu špijuniraš, zezala je Sanja Arijanu. Mada bi i ja voljela ovo kod tvog brace, voljela bi Mikijev ku*ac, šaputala je Arijana. Uh da, uzdahnula je Sanja, u tom momentu Arijana odgovara, i ja, nisam to očekivao. Voljela bi bratov ku*ac? upita je Sanja. Da, zasto ne, Arijana joj odgovori, bio zam zacuđen ali sam se i dalje pravio da spavam.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——->

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*