Muža sam prevarila na svadbi njegove sestre. Nisam mogla izdržati pohotne poglede…

To me otrezni i samo rekoh sram te bilo pusti me da izađem ali on je već krenuo te nasta tajac a on se zagonetno smeškao videla sam krajičkom oka! Želela sam da što pre stignem i izađem iz auta, ali na moje zaprepaštenje prošao je pored naše kuće i nastavio voziti a ne zadugo skrenuo s glavnog puta na makadam uz jednu seosku rečicu. Shvativši njegove namere počela sam plakati i moliti ga da stane da izađem. Samo se smeškao, rekavši “cvrkutat ćeš ti meni kao slavuj kada ugledaš svog zeta”! Kada se udaljio od sela skrenuo je na jedan puteljak i zaustavio auto. Izašao je i otvorivši gepek uzeo je nešto i zatvori ga (ćebe je bilo u pitanju) a onda obiđe i otvori vrata s moje strane i izvuče me van, zaključa auto i uzevši me pod ruku povede neku. Mesečina ko dan!

Opirala sam se ali bio je neumoljiv jakim stiskom mišićave ruke vodio me preko potoka a zatim izađosmo na omanje livadče. Stajala sam ko ukopana posmatrajući prizor dok širi ćebe i skida sve sa sebe kada je bio na-g ko od majke rođen okrenu se. Gospode noge su mi bile teže od olova a u donjem stomaku neka čudna strujanja, strah, stid, ali me nešto držalo da ne vrištim. Bio je malo veći od mene, zgodan jakih nogu uskog struka širokih ramena i mišićavih ruku a grudi prekrivene crnim kovrdžavim dlakama, ali ono što je moj pogled “držalo” na jednom mestu je njegov k*r*c, zapravo “ku*či*a” u pravom smislu te reči, toljaga.

NE ŽELIM VIŠE ŽIVJETI SAMA… JAVITE MI SE!

Pravan i tvrd nadig*ut prema gore veličine ručnog mlina za kafu. Polako mi priđe i reče “šta čekaš” skidaj se pi-ketino! Kad nisam u zemlju propala od stida počela sam cmizdrit, on mi odvali šamar te ja ućutah uze me pod ruku i dovede na ćebe, stajala sam nepomično obešenih ruku posramljena, osećajući njegovu golemu ku-cinu kako me bode po ravnom stomaku prošaran ponekom strijom od poroda. Raskopča mi ljetnu haljinu koja pade dole a zatim mi otkopča gru*njak i moje velike si*e malo padoše a zatim jednim trzajem obima ruku strže mi mokre g*će od vrućine. Ostadoh ko od majke rođena kao i on što je.

NASTAVAK JE NA NAREDNOJ STRANICI —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*