Muža sam prevarila na svadbi njegove sestre. Nisam mogla izdržati pohotne poglede…

Šok i strah da ne doživi moju sudbinu, a nedugo zatim prvi dolazak “prijatelja” i mog zeta i kćeri. Kada nam se prvi pogled susreo videla sam u njegovim očima iskre, kojima me “pasao” od glave do pete. Osetila sam neku čudno strujanje u donjem stomaku, noge su mi u tom trenu bile od olova. Od tada često je navraćao i prosto sam osetila da traži izgovor za novu posetu iako mi nije ničim pokazivao kakve su mu namere. Bila sam stalno uznemirena u njegovom prisustvu. Bio je lep zgodan crne kose širokih ramena i jakih mišića na rukama, uskog struka ali jakih nogu primetila sam, nije ni čudo što je bio omiljen među ženskim svetom. A onda pet meseci kako smo se “orodili” bio je jedan ispraćaj regruta u selu i zet je služio kao konobar.

Bila sam sa komšinicom na ispraćaju (muž mi bio kod svojih u drugoj opštini udaljenoj od naše) i odmah kada nas je posluživao nudeći komšinici dobru domaću rakiju (znao je da voli kapljicu) rekavši da meni da ne pijem jer misli na moje zdravlje nudeći mi sok, u meni se probudio neki inat i rekla sam mu “nećeš ti meni zete određivat šta ću piti” i naručila iz inata rakiju. Njegov kolega mi je odmah nasuo a zet tobože uvređen kako ga ne slušam samo je odmahivao glavom. Sedela sam jedno tri sata i odlučila da krenem kući i kada sam htela ustati oseti blagu vrtoglavicu od tri rakije koje sam popila. Izašavši ispod šatora pozdravi se sa domaćinom i regrutom, a odmah se pored stvori moj zet i ponudi mi vožnju autom da ne idem peške kilometar i po do kuće po noći.

Malo sam se bunila kako ja mogu ali onda oseti čvrst stisak zetove ruke na mišici te pristadoh ne želeći privlačiti pažnju. Bio je kraj jula meseca, vruće i sparina, već sam osećala ispod ljetne haljine da sam skoro sva mokra, smesti me na prvo sedište do sebe i krenu. Na moje reči da sam mogla i peške nije daleko, odgovori mi da me ne sme pustiti u takvom stanju samu, “pijana” si! Pa šta ako sam popila pobunim se, a on će “je**t će te neko tašta tako pijanu”. Pre nego sam shvatila značenje njegovih reči odgovorih mu “pa nek me j-be” a onda se ugrizo za us-ne! U tom momentu zaustavi auto i pogleda u mene i reče “pa nećemo tako tašta” ako neko treba da te j-be, onda sam to ja, i stavi mi ruku na go-lo koleno zavlačeći je brzo izm-eđu no-gu sve do mokrih gać-ca od vrućine.

NASTAVAK JE NA NAREDNOJ STRANICI —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*