Muža sam prevarila na svadbi njegove sestre. Nisam mogla izdržati pohotne poglede…

Udala sam se veoma mlada sa nepunih 18 godina, dete višečlane porodice, najstarija od nas osmoro dece. Odrasla u bedi seoske porodice i već sa 16 majka me nagovarala da se udam, (jedna u-sta manje u porodici) jer sam već u tim godinama imala izgled zrele žene, visoka 178 crne puti i kose, velike s+se uzak struk, široki kukovi i jake noge čupave ispod kolena. Godili su mi u to vreme pogledi muškaraca u selu, čak i onih starijih, neki od njih se nisu ustručavali ni da otvoreno pokažu šta im je zapravo želja. Nadala sam se ljubavi momka koga ću voleti i doživeti ono o čemu sam i sama maštala. Noću dok bi spavala izmešana s mlađom braćom i sestrama dodir-vala bi sebi velike si-e i mučenicu među nog-ma.

A onda u naše mesto stigao je činovnik sada moj muž 18 godina stariji od mene. Naravno majka se pobrinula da mi odmah “obezbedi” budućnost, ja mlada neisk-sna stidljiva u strahu da kažem svoje želje pristadoh. I odmah prvu noć razočaranje, posle manjeg slavlja u kr-evet s “dragim”, legao je pored mene zadi-gao mi spavaćicu raš.ri noge i uvali se međ njih bazdeći na rakiju uze me bez ijednog polju-ca, nekoliko puta gore-dole i kraj. Ležala sam nepomično do jutra lijući suze i sažaljevajući se. A onda ubrzo rođenje ćerke, pa odmah zatim druga trudnoća koja se iskomplikova i gubitak ploda i saznanje da ne mogu više imati decu. Othranila sam kćer i u njoj gledala sebe sa 16 godina.

Udovica sam. Živim sama i trebam normalnog, iskrenog muškarca!

Muž bi naravno posle nekoliko rakija povremeno u toku našeg braka “pop-eo” se na mene i zav-ršio pre nego je počeo. Kada mi je kćer završavala srednju trogodišnju školu saznala sam od “dobro” obaveštene komšinice iz našeg sela da se viđa s jednim momkom (nije ni čudo bila je moja slika i prilika iz mladosti, lepa krupnih gru*i uskog struka širokih ku-kova plenila je poglede muškog sveta kao i ja nekad) koga je bio glas da je “mnogima” raši*ila noge, kako devojkama tako i udatim ili raspuštenicama. Nisam viđala i poznavala tog momka jer je iz sela do našeg, ali po priči bio je visok crn zgodan i lepo razvijen, bavio se nekim sportom u slobodno vreme na vodi, živimo pored Drine. A onda početkom juna kada mi je kćer završila srednju školu, jedno jutro u njenoj sobi zatičem pismo, UDALA SAM SE MAJKO.

NASTAVAK JE NA NAREDNOJ STRANICI —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*