MOJA VRELA KOMŠINICA! Nisam verovao da sve ovo zna!

Seo sam pored nje da bolje osetim toplotu njenog tela. Njen miris mi je punio nozdrve i terao moj kurac da se meškolji u gaćama. Ona je stalno premeštala svoje predivno oblikovane noge u svilenim čarapama i nestašno se vrpoljila. Primetila je da ne skidam pogled sa njenih nogu, pa se opet, nasmešila. Izula je cipele i bez reči mi stavila noge u krilo i ja sam, kao omađijan, počeo da ih ljubim i ližem što sam strasnije mogao.

Ovo joj se sigurno dopalo, jer je počela da stenje i uživa. Pridigla se i počela da mi otkopčava pantalone, nestašno me gledajući u oči. Zgrabila je moj kurac, koji je bio u punoj snazi i stavila ga u usta. Nisam mogao da verujem da jedna matorka tako puši, dudla, sisa do korena da sam mislio da ću odmah da joj svršim u usta i po kosi.

Prestao sam da joj ližem slatka stopala i položio je na ledja. Skinuo sam sve sa sebe sto sam brže mogao i digao njene prelepe noge na moja ramena. Lagano sam kurcem usao u njenu vlažnu pičku, sveže obrijanu.

Raskopčao sam joj belu košulju koja je predivno mirisala na svež ženski znoj, a njene zrele, bele grudi su počele da se tresu u ritmu jebanja. Mojoj sreći nije bilo kraja, u toj pozi sam mogao da ližem njena stopala, da jebem predivnu ribu i da rukama držim i mesim predivne sise.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——->

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*