Moja susjeda, MATORKA MAJA!

Ovo je prica o meni i mojoj susjedi Maji. Ona me zna od mog rodenja.zapravo.ona je uvjek bila tu kod nassu nasem stanu,a ja se toga sjecam vec kad sam imao 12 godina kad bi uvjek dolazila kod nas gledati filmove na videu ili televiziji. Ona je bila starija od mene 17 godina.nikad nije imala momka,ne zato sta je bila pretjerano ruzna.vec i zbog toga stoje mislila kako ni jedan muskarac za nju nije dovoljno dobar. Da,bila je ruzna u licu ali ljepotijelo.odlicne noge,ljepo zaobljene visuljke,trica,sa vecim bradavicama. Maja kao sto sam rekao je bila gotovo kao clan obitelji,svaki dan iza posla kad bi dosla kuci i presvukla se u odjecu za po kuci,sto znaci u trenerci i tankoj majci,ona bi dosla kod nas i sjela skupa sa nogama na kauc.

Tako je togodinama trajalo,a tako sam ja rastao.sto mentalno,to i fizicki. Da budem iskren,prvo drkanje sam napravio zamisljajuci kako jebem Majustu ruznu Maju.koja je imala jako kratku,musku kosu,poveci kljukasti uski nos,naocale za vid,uvucene obraze te tanke usne. Ono sto me najvise palilo,zapravo zbog cega sam i odlucio napisati ovu istinitu pricu je to sto je zapravo jako voljela pusiti cigarete,a meni je to danas postao fetis.da stvar bude jos cudnija,ja sam zapravo nepusac.

Drkao sam godinama na tu ruznu Maju kojoj sam godinama uzrastanja s njom,zapravo postajao sve blizi. Moji roditelji cesto nisu bili vecinu dana kuci jer su radili,tako da sam cesto s Majom na kaucu zajedno provodio popod neva… Tesko je napisati kakoje to sve dovelo do bas tog dana,ali zato cu samo skratit pricu i reci vam sto se zapravo tog dana zbilo. Moji su roditelji radili popodnevnu smjenu,a Maja zavrsava sa poslom u 2 sata posljepodne,kuci je vec za pola sata. Tako je Maja po obicaju bez kucanja na vrata dosla kod mene i tog dana,samo sto sam ja bas tog dana i to popodne drkao kurac bas na Maju!

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——->

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*