Mirela ima 40 godina i JOŠ SE NIJE UDALA, traži SLOBODNOG ČOVJEKA ZA BRAK!

Mirela, 40 godina iz Sarajeva traži svog životnog saputnika.

– Dobar dan prijatelji. Zovem se Mirela, imam 40 godina, živim u Sarajevu, Bosna i Hercegovina. Po zanimanju sam građevinski inžinjer i radim u svojoj struci u firmi svoga oca. Zadovoljna sam poslom, ali toliki trud za školovanjem i rad su mi napravili pakao od života jer nemam ni supruga ni djecu.

Moje Sarajevoje je najljepši grad na svijetu u kojeg sam se vratila da živim nakon mog 10-godišnjeg života u Nimbergu. Ovdje su mi roditeljji, sestra i brat – ja sam dosta porodična žena i volim da sam blizu svojih voljenih. Živimo u porodičnoj kući na dva sprata i imamo veliko dvorište gdje provodimo svoje porodične trenutke.

Zdenka, 45 godina – Ja sam tako nesretna u braku, ORASPOLOŽI ME! “Trebaju mi LJUBAV I POVJERENJE više od bilo čega.”

Uredila sam svoj život koliko sam mogla, ali, nažalost, neudavača sam još uvijek. Ovom prilikom se nadam da ću pronaći pravog čovjeka za sebe sa kojim ću osnovati porodicu i dijeliti najsretnije trenutke.Iskren, brižan, odan, snažan, ljubazan, kreativan, s dobrim smislom za humor. Ja sam prilično mnogostrana žena i mislim da bi svatko trebao probati sve u životu… Ja sam ta koja smatra da je život pun radosti, sreće i uzbuđenja, i ja ga tako doživljavam. Jednom sam pročitao da način na koji percipiraš stvari oko sebe može dosta utjecati na tvoj životni stil i uspjeh… zato je moja čaša uvijek dopola puna! Ja sam ta koja bi se nasmiješila ako pogriješi, naučila lekciju i išla naprijed. Ali najvažnije je da mogu natjerati druge ljude da zaborave na loše trenutke i nasmiju se! Vrlo sam vesela i dajem osobnost, volim se smijati, volim voljeti i volim učiti nove stvari. Ovo sam ja, ali sada postoji još jedan dio mene – to je moj dragi sin, koji je za mene blago. Dakle, sada znaš nešto o meni,

NASTAVAK NA NAREDNOJ STRANICI ——>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)