MALO PUNIJA DAMA IZ NIŠA,43 GODINE,TRAZI OZBILJNOG MUSKARCA ZA…

Željela je Iva nastaviti priču ali sam joj svoje usne prislonio na njene i počeo je nježno ljubiti, bila je sva u grču, rukom sam je mazio po obrazu te je počeo ljubiti po vratu. Pomakao sam s njenog ramena majicu i nastavio je ljubiti i gristi po ramenu dok sam joj mazio obraz, počela se lagano opuštati i prepuštati.
Zastao sam na tren i rekoh joj da skine majicu, skidajući majicu ugledao sam crveni čipkasti grudnjak te bujne grudi njene, prekrasne su rekoh joj na što se Iva osmjehnula. Spustio sam ruku s njenog obraza na njene grudi i počeo ih maziti, s njenog vrata spustih svoje usne,ljubim joj grudi bujne, osjetim njenu ruku na svom ku*cu kako ga stišće nježno i mazi. Otkopčao sam njen grudnjak i nastavio ljubiti njene bujne grudi koje su postajale sve čvršće kao i njene bradavice koje su stršile. Spustih joj ruku sa grudi na mačkicu i laganim pokretima gore dole je mazih preko traperica, Iva je tada otkopčavala moje traperice te uzela moj ku*ac u ruku te ga počela lagano drkati i reče, obožavam tvrde ku*ce.

Za nastavak kliknite na 2 stranicu

Zastali smo i počeli se skidati, prebacili smo se na zadnje sjedište, namjestio sam Ivu na sjedalo te se nadvio na nju i počeo ljubiti usne njene i spuštati usne svoje poljupcima preko njenih bujnih grudi, stomaka do njene uzavrele mačkice. Ljubih joj uzavrelu mačkicu preko crvenih čipkastih bokserica, osjetim miris njene uzavrele mačkice, skinem bokserice s nje i nastavim joj ljubiti mačkicu. Iva odiže svoja leđa dok se mazi po svojim bujnim grudima. Razmaknem prstima svojim usmine njene uzavrele mačkice i gurnem jezik naglo u nju, grčevito se trzne, uhvati me za kosu i kaže mi da nastavim nabijati jezik u njenu mačkicu dok je ona tiho stenjala. Popusti njen stisak u mojoj kosi, izvučem jezik iz njene mačkice te je jezikom pređem od uže rupice preko mačkice prema klitorisu na kojem zastanem i krenem vrtiti svojim jezikom kruž no po njenom klitorisu.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*