KRUŠKA, GREJP, DINJA, LIMUN: Oblik grudi otkriva seksualni karakter žene!

Želite li zaviriti u tajne ženine duše prije nego što se stopite u strastvenom zagrljaju, pomoć potražite u staroj španskoj umjetnosti proricanja – sternomanitiji. Ovaj pojam odnosi se na proricanje budućnosti iz oblika i obilježja na prsima, a u današnje vrijeme ovom se metodom služe i stručnjaci. Tvrde da ženin karakter možemo pročitati iz oblika i veličine njezinih grudi.

talijanski seksolog Piero Lorenzoni objasnio je da ženine grudi mogu naznačiti karakter u istoj mjeri kao što to čini astrologija. Tipove grudi uporedio je s voćkama te tvrdi kako veličina i oblik grudi muškarcu mogu otkriti sve o nekoj ženi. Prema njegovoj teoriji, žene s malim grudima su uzbudljive, inteligentne, vole seks te su pravi životni suputnici.

No, žene s velikim grudima dijeli na one koje će rijetko odbiti poziv na seks i dame koje više uživaju u nježnosti. Prema obliku poprsja, Lorenzoni je žene podijelio na dinje, grejp, kruške i limun. Dodao je i narandže te tvrdi kako žene s takvim oblikom grudi nisu lude za seksom, ali vole maženje.

Dinja traži divljenje i voli se razmaziti

Voćni popis počinje dinjama. Piero tvrdi kako se žene okruglih grudi doimaju majčinski. No, žene s poprsjem u obliku dinja prije svega žele divljenje muškaraca. Ako ih razmazite, vrlo će rijetko odbiti vaš poziv na seks.

NASTAVAK NA STRANICI BROJ 2 —>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*