KRAJ SUŠE! Prvo je nabijao prstiće da je razradi, pa me je onda pošteno bambusao!

-Halo, Jelena, srećo, nadam se da nemaš ništa protiv, ali sutra mi dolazi sestra iz Danske i ponudio sam joj da boravi kod nas. Ako je tebi teret, reći ću da unajmi sobu u hotelu.-govorio mi je momak na telefon, koji je ovaj mesec boravio u Francuskoj.-Ljubavi, znaš da mi nije problem. Tvoja je sestra. A uostalom, to je odlična prilika da se konačno upoznamo.

U dve godine, koliko sam u ozbiljnoj vezi s Nikolom, nisam imala priliku upoznati njegovu sestru, ali o njoj znam mnogo iz njegovih priča. Radovala sam se susretu s Olgom. Imala sam osećaj da je žena, koju bi svako poželeo za prijatelja. Ispostavilo se da nisam pogrešila. Olga je stigla sledeći dan. Njen izgled me ostavio bez teksta. Bila je daleko lepša i zgodnija nego na slikama. Prelepa brineta, širokog osmeha i velikih crnih očiju.

Bila je jedna od onih žena u koje se gleda s divljenjem. Pored toga, bila je opuštena, ljubazna i vesela. Nikoline priče bile su tačne. Odlično smo se slagale. Trenuci sa njom ispunjavali su me srećom, a pogled na nju mi je izazivao neopisivo uzbuđenje. Kako je prelepa, mislila sam. Toliko mi se uvukla pod kožu, da sam o njoj počela maštati i noću. Zamišljala sam je na Nikolinoj strani kreveta. Želela sam je na drugačiji način. Na način na koji, obično, žena ženu ne želi. Sanjala sam kako joj ljubim velike sise. Osećala sam njene bradavice među usnama. Želim da je jebem, znala sam to. Ali kako?

Jedno veče, započele smo temu o sisama. Pričala mi je kako joj bradavice menjaju boju kad se napali. A njena priča, palila je mene. Na moje iznenađenje, upalila je pornić, kako bi mi pokazala promenu na sisama. Gledajući to, pička mi je ovlažila. Želela sam da se diram, ali sam se suzdržavala. Skinula je svoj grudnjak i preda mnom su sevnule velike, okrugle, čvrste sise. Uzbudila sam se. Pipnula sam ih i brzo odmakla ruku. -Oprosti. -rekla sam. -Nema problema, samo nastavi. Pa žene smo, to je normalno. -nasmejala se. Uhvatila sam joj sisu i počela je mazit. Smešila mi se, sklanjujući mi kosu s lica.

Digla mi je glavu, i poljubila me vrelim, punim usnama. Predala sam joj se. Trpala mi je jezik duboko. Ljubile smo se strastveno. Onako kako nijednog muškarca nikad nisam. Pribijala sam se uz njene sisurine. Stiskala mi je guzu. Obe smo ispuštale uzdahe. Skinula mi je majicu i grudnjak i položila glavu na sise. Lizala ih je i ljubila, mesila žestoko. Sve sam joj pustila. Ruku je stavila u gaćice. Pičku sam jedva kontrolisala. Gorela je pod njenim dodirom. Dirala me na prelep način. Jebi me, šaptala sam joj. Spustila se do moje napaljene pizde i zubima mi rastrgla gaćice. Jezikom je vrtila po mojoj pizdurini, a ja sam vrištala, ne mareći za buku koju stvaram. Želela sam samo da se jebemo i jebemo. -To, ah to, to, poderi mi pičku. Too, ah, to. Nemoj prestajati!-govorila sam joj. Nastavljala je sve žešče i žešče. A onda mi je gurnula tri prsta. Nabijala sam se, uživala sam kao nikad. Bolelo je, ali prelepo bolelo. Zaboravila sam na sve. Postojala je samo ona, ja i njeni prsti u mojoj vreloj pičkurini. Svršila sam i ispustila krik. Legla je preko mene i počela me mazit jezikom. Stavila mi je prste usta, da osetim miris svoje mace. -Tvoja pička..prekrasna je.-rekla je, smešeći se.

NASTAVITE ČITATI KLIKOM NA SLIKU ISPOD —–>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)