Koviljka: ”Imam 55 godina i još se nisam udala jer nisam pronašla pravog…Tražim muža!”

Da l se slažete da su žene u 45+ najbolje. Mnogi kazu da su prave ribe a neki ipak tvrde da su to vec jednom nogom nene. pogledajte kolekciju slika pa procjenite

Tražim novu ljubav

O sebi: Rano sam se udala. Rodila decu, a onda razvela. Deca su porasla i otišla u drugi grad u potrazi za poslom. Ostala sam sama u Pirotu. Pitam se šta i s kim dalje. Ne stidim se što u ovim godinama tražim novu ljubav. Život nije samo kad si mlad, već i kad ostariš. Uživam u svemu i svačemu. Nisam izbirljiva.

Priznajem da mi fali muškarac jer sam dugo sama i usamljena. Fali mi dodir, nežan pogled i lepa reč. Na žalost, te osobe nema. Imam dobar posao i za naše uslove dobra primanja, ali sam sama i usamljena, i to me boli. Ja bih da se s nekim volim, a redovno provodim večeri sama. Gledam televiziju, a zapravo bih u neku akciju da se malo razmrdam i oraspoložim.

Tražim: Godine mi nisu bitne, ali volim mlađe muškarce. Oni imaju prednost, mada ne isključujem i starije. Spremna sam sve da dam, samo da me voli. Da napokon, posle dugo godina, ponovo osetim ljubav i pripadnost nekome. Uzbuđena sam pri pomisli da je moguće da preko sajta za upoznavanje pronađem novu ljubav. Moja sestra se tako upoznala i već su 6 meseci su zajedno.

DODATNO GLEDAJ 

ZGODNE MILFARE KOJE PROVOCIRAJU..

NASTAVI GLEDATI NA SLEDECOJ STRANI…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *