Ja sam žena u 40-im, zapostavljena od muža, TRAŽIM DRUGOG da me usreći!

Tridesetsedmogodišnja žena rešila je da ispriča detalje svoje ljubavne drame i olakša sebi dušu. Ono na šta možda nije računala prilikom svoje intimne ispovesti, jesu brojne osude javnosti. Srećom, najkontroverznije detalje iz svog braka podelila je anonimno, a detalje iz jednog ljubavnog trougla prenosimo u celosti.

Ljubavnik mi je spasio brak. Imam 37 godina, 3 sina, muža i ljubavnika. Pre 5 godina moja mama mi je predložila da sebi nađem nešto sa strane da se malo opustim, jer sam tih dana bila baš pod stresom. Muž mi je terenski radnik, po 6 meseci ne dolazi iz Rusije, ganja karijeru, novac,  želi kuće, vikendice, stanove i ja sam mu bila na nekom 10. mestu u životu.

PLATILA BIH ZA DOBROG MUŠKARCA,KOJI ĆE ME ZADOVOLJITI…

Jednostavno, sa 32 godine koliko sam tad imala bilo je očigledno da mi fali da me neko svakodnevno zadovoljava, čini srećnom, što je moja mama i primetila. Uvek sam izgledala top i nije mi dugo trebalo da nađem sebi pravi komad piletine. Ja 32, a on 24 godine, košarkaš, uh, kako me je usrećio, pretvorio me u sasvim drugu osobu, srećnu i ispunjenu.

NEKI MUŠKARAC DA ME ZADOVOLJI?…

Ovo ispunjenu shvatite bukvalno, bili smo neoprezni i ostala sam trudna. Neviđen problem jer muža tada kući nije bilo 4 meseca, razmišljala sam da abortiram, ali sam se plašila. Kada je on došao iz Rusije bila sam u drugom mesecu trudnoće, noćima nisam spavala, nisam znala šta da radim, a onda je moja mama rekla da prikrivam trudnoću iduća dva meseca koliko je moj muž trebao da bude kod kuće.

NASTAVAK JE NA NAREDNOJ STRANICI ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*