Ja sam obična žena! Tražim jednostavnog muškarca!

Imala sam 26 godina,surug 45 godina, živeli smo u braku 7 godina u malom gradiću. U toj ne velikoj sredini uvek sam svojom pojavom izazivala pažnju, posebno muškaraca koji su otvorenih usta upirali poglede u moje telo, moje lice. Moja duga crna kosa, pune usne i čisto lice sa krupnim crnim očima je izazivalo je uzdahe, posebno, kada im je pogled padao na poveće grudi, uski struk, zategnutu stražnjicu koju su duge noge isticale kada se podignem na štiklice od 10 cm i uvučem se u kratku suknjicu ili se zategnem farmerkama.

Muž je poprilično bio zauzet,a ja sam vreme provodila nešto radeći i družeći se sa devojkama iz komšiluka. Iznenadila sam se sa koliko slobode su pričale o svojim sek**alnim iskustvima jer su bile relativno mlade, jedva punoletne. Posebno su upečatljive bile njihove priče o žurkama i grupnom se**u na tim zabavama i o zadovoljstvima koja su im pružena.

Negde u tu zimu njih dve su zajedno sa mojim mužom i sa mnom bili na nekom koncertu u Beogradu i posle koncerta zamolile da svratimo na neku žurku da navrate kod neke drugarice da joj čestitaju rođendan. Muž je pristao, a ja sam malo strahovala zbog priče mojih prijateljica ali sam iz nekog razloga ćutala.

KLIKNI NA SLIKU ISPOD DA NASTAVIŠ ČITATI —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*