Ja i moja mama tražimo momke, je li neko slobodan?

Prizor je trajao mozda desetak minuta, za to vrijeme prebacila sam se i trecem u krilo dok su se decki sve vise i vise oslobadjali i ispitivalo moje granice, hvatajuci me i milujuci po cijelom tijelu, posebno se zadrzavajuci na sisama i guzi. Bila sam potpuno napaljena i mokra, spremna da se posevim sa njima nasred kluba, ali mala truncica razuma u mojoj podsvjesti sprijecila me u tome. Nagnula sam se prema decku kojem sam sjedila u krilu, ugrizla ga lagano za uho i sapnula:

– Vodite me negjde, hocu se jebati.

Brzo se snasao i sapnuo nesto ostaloj dvojici. Ustali smo se, ja sam popravila haljinu koja se opasno borila da ostane barem donekle gdje bi trebala biti, otpila sam ostatak tko zna kojeg koktela i uputila se prema izlazu, vukuci ih za sobom. Pogledom za zakruzila po klubu, ugledavsi Vesnu za sankom kako potpuno sokirana stoji sirom otvorenih usta, bez ideje sto da napravi. Poslala sam joj pusu i mahnula joj. Zbunjeno mi je mahnula, ostavsi stajati za sankom.

Decki su me, cim smo izasli iz kluba, nastavili hvatati, dodavati jedan drugome dok smo izmjenjivali strastvene poljupce po parkingu. Kretali smo se prema autu s kojem su dosli, ocito sa ciljem da me odvezu u stan jednog od njih. Nisam mogla toliko cekati. Cim smo dosli do auta, prije nego je uspio izvaditi kljuceve iz dzepa, uhvatila sam ga za kurac preko hlaca, pozvalila ga divljacki, spustila se na koljena na hrapavi asfalt parkinga, otkopcala mu hlace, spustila ih zajedno sa boksericama do gleznjeva i gotovo trenutno progutala njegov tanki, ali prilicno dugi kurac.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*