Ja i moja mama tražimo momke, je li neko slobodan?

– Pusi ga malo kurvice, znam da zelis… – naredio mi je grubim glasom.

Pocela sam ga sisati, sto ga je dodatno ohrabrilo pa me je uhvatio s obje ruke za glavu i sad me vec potpuno sevio u usta. Onaj otraga poceo je svrsavati po mojoj guzi, topla sperma cijelila se sa nje niz noge. Osjetila sam ruku koja mi je mekom tkaninom brisala guzu, noge i picku. Jos uvijek zarobljene glave, sa kurcem duboko u ustima, nije bilo sanse da se okrenem i pogledam sto se dogadja iza mene, ali sam osjetila ruke kako mi sire guzove, posezu sa mojoj pickicom koja se pocela buditi i iz koje se cijedilo.

Nekoliko pari ruku mi je vrludalo po guzi, picki, sisama, dok sam pusila kurac nadajuci se da ce napokon svrsiti jer su me usta pomalo vec boljela. Osjetila sam kako je netko prislonio kurac na otvor moje picke. Poceo ga je gurati unutra. Iznenadila sam se da sam ponovo uzbudjena i da mi tijelo gori od zelje da ga zabije cijeloga. Ovaj u ustima je postajao sve divljiji i napokon je eksplodirao, punivsi mi usta toplom spermom. Nesto sam progutala, ali mi se vecina izljevala iz usta, niz bradu, na haubu auta. Nakon sto ga je izvadio, prosuo je ostatke sperme po mojoj kosi i nestao sa haube.

Naguzena i nalaktljena na haubu trzala sam se pod ubodima kurca odotraga, blizu novog orgazma. Podigla sam pogled i vidjela da se masa oko nas nije smanjila, dapace, sada je tu vec bilo pedesetak ljudi, muskaraca i zena, koji su navijali, dobacivali i, sto me uplasilo, snimali sve digitalnim kamerama, mobitelima i svime ostalime sto ima bilo kakvu najmanju mogucnost snimanja. Truncica razuma pojavila se iz podsvjesti, ucinivsi cijelu situaciju zabrinjavajucom. Sto ako svi, ali bas svi odluce da zele svoj red? Sto ako me ubiju od kurceva?

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*