Iva ima velika očekivanja. Zainteresovana je za ovakvog muškarca…

Sestra mi je udata i zivi u drugom gradu. Posto se nismo dugo videle, resila sam da odem u posetu. Kod mene finansije nisu bas najjaca strana, tako da sam odlucila da idem vozom, jer je karta jeftinija nego autobuska. Raspitala sam se i jedno popodne dosla na zeleznicku stanicu. Krenula sam malo ranije, da bih stigla da kupim kartu, bojeci se da ne bude guzva pa da zakasnim. Dok sam prilazila zgradi stanice isla sam pored pruge, jer mi je tako bilo najblize.

Odjednom, neki auto se zaustavio pored mene. Cula sam glas:” Ajde mala upadaj, sta si se ukipila”. Pomislila sam da je neko poznat i ne razmisljajuci usla sam unutra. Prosedi gospodin u lepom odelu je samo dao gas i projurio pored stanice. Tek tada sam shvatila da sam usla u kola nepoznatog coveka.

Zaustavio se na parkingu nedaleko od zgrade stanice u hladu velikog drveta.
“Hajde svlaci se! Sta cekas, nemam ceo dan.

” Zatecena pocela sam da radim sta je trazio od mene bez razmisljanja. Cim sam majicu prevukla preko glave poceo je da mi stiska s**e i stipa me za bra*avice. Ja to inace volim, ali je bilo malo prerano i zabolelo me je.
“Polako!”, vrisnula sam i istog sekunda dobila samar.
Zacutala sam i pocela da svlacim suknjicu i gacice zajedno, samo da pozurim da me ne bije vise. On je za to vreme svukao pantalone i gace do kolena.

NASTAVITE ČITATI I GLEDATI KLIKOM NA SLIKU ISPOD —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*