Ispunio mi se san, sa gospođom Barbarom

Odma ga je pocela milovati. Joj Mario stani.joj sta mi to radimo,izgovorila je uplasenim glasom. Ustala se i sredila.uh joj nemozemo ovako uhsta ja to radim.moze Franjo da naidje.ldi zakljucaj vrata rekao sam joj tiho na uho.Poslusala je.zeljela sejebat ali bojala se Ugasila je svjetlo samo sijal ice sa bora obasijavale su prostor.Skidao sam ju brazo,na podu u tren oka bili smogoli.gledao sam ju kao zelju.izgledala je bas onako kako sam mislio.Ljubio sam ju brzo.silazio niz njeno tjelo na grudi pa dole na mokru picka.rutava je bila i cista.

cijeli jezik sam stavio u njuvrisnula je od uzbudjenja.Nastavio sam da ju lizem,sva je drhtala. Podigaosam se i uzela je za kurcinu.tako ga je njezno ljubil a i sisal a.isto tako i jaja je lizala.Cini mi se da je bila zena za seks i u ovim godinama. Skoro neiskoristena.jebavana jednom sedmicno a sada jednom mjesecno.Plcka je bila mala i tjesna dok sam turao prst u nju. Legao sam na nju i stavio ga u guzumIazio je polako.mic po mic.Primala ga je sa strascu.

PROČITAJTE JOŠ: Majstor za popravak tuš kabine

Stiskao sam joj grudi.Ijubio je.Jebavaosam ju onako strasno.uzivao sam u svakom prodoru u njenu picketinu koja jegutala moj kurac sa zeljom. Okrenula se odozada.stavio sam ga unutra,pocela jeda mrda guzom i da se nasadjuje na veoma mlad i tvrd kurac.Stenjala je uzdasi su bili sve jaci i brzi.Uhvatiosam ju za kukove i poceojebavati malo snaznije.Sve jace je stenjala.Zastao sam,bojci se da cu svrsiti.

NASTAVAK PRIČE PROČITAJTE NA STRANICI BROJ 5 ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*