Ispunio mi se san, sa gospođom Barbarom

Snijeg je zabjelio,noc se spustala na prstima tame.sveje licilo na pricu. Nas mali grad.tonuo je u bozicnu atmosferu.vesele sijalice na krovovima kuca.toplina plamena iz kamina i ona u mojim mislima.gospodja Barbara. Prijateljica moje majke.ta divna zgodna sarmantna gospodja plawsa (ofarbana)ali nema veze.Sve na njoj je stimalo mom ukusu,jer lozio sam se na starije utegnute dame.Jutro kao i svako obicno njih dvije popiju kavu i razgovaraju pol ako.Cim joj cujem glassav se napalim ali nikako nisam mogao nista vise osim misli u kojima sam joj lizao picku i jebavao je do ludila.Sanjario sam o njenim oblinamakad god bi zatvorio oci dolazila je u providnoj spavacici,onako obdarenih grudi,kurac mi se dizao do drkanja.

morao sam.Te plave oci i topaoglas.onako izazovan plitakausne kao stvorene za pusenje.Zamisljao sam je kako mi jase kurac i jebe se u ritmu njihanja njenih grudi.Cesto sam jebavao djevojke a mislio na BarbaruTako sam uzivao.bilo mi je puno ljepse kad mislim na nju.rasturao sam djevojke a mislio na nju,neznam kako da to objasnim ali Barbarino tjelo plovilo je mojim mislima kao stara Galija.Uvijek je nosila suknje.nekad malo krace,kad bi sjela na trosjed,sjevnula bi njena bedra.s kojih nisam mogao da skinem oci.ostajale su kao kaput na vjesal ici.

Uvijek sam je posmatrao sa pozudom.skidao je pogledom,kad bi se mama udaljila gledao sam je u oci i polako spustao pogled niz njeno tjelo.kao da ju pipam ocima.Primjetio sam da uziva u posljednje vreme u mojim pogledimaAli ostajala je smirena i kulturna kao i uvijek. Mario! Molim Barbara. Dali bi mogao da pomognes mom suprugu oko bozicne jelke.visoka je pa da mu pomognes da je nastima i okiti? Svakako dali trebate jos nesto,upitao sam ju?Nasmijala se blagom tom trenutku moja majka ulazila je sa kavom u sobu.Recite kad treba Barbara.

NASTAVAK PRIČE PROČITAJTE NA STRANICI BROJ 2 ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*