ISPOVEST UČITELJICE: Smuvala sam učenikovog tatu, da li sam pogrešila?

Prenosimo vam ispovest učiteljice koja se zaljubila i uplovila u vezu sa jednog od učenika iz njene škole…

Znam da će me mnogi osuditi zbog ovog što pišem, ali znajte – ja sam ga zaista volela. Lepi inženjer sa stanom u lepom delu Beograda, nežan u ophođenju i strastven ljubavnik.

Upoznali smo se kada je došao na roditeljski sastanak njegovog sina u školu u kojoj predajem. Znala sam da je oženjen, da je dosta stariji od mene, ali od trenutka kada su nam se spojili pogledi shvatila sam da je to – to. Dobro, već duže vreme sam bila sama i žudela sam za muškim dodirom, sigurno je i to imalo uticaja.

To što dobro izgledam mi je pomoglo da privučem njegovu pažnju. Posle jednog viđanja, završili smo kod mene u stanu i imali smo seks koji je trajao satima. On je bio dugo u braku i trebalo mu je malo oduška.

Nastavili smo da se viđamo i uskoro nam je postalo jasno da je stvar ozbiljna. Njegova žena, inače flegmatična i beživotna osoba, savršeno mirno je primila vest o njegovom zahtevu za razvod.

Rešili su to sporazumno, bez scena i suđenja, a dečak je pripao njoj. Bila sam presrećna što je sve tako lepo počelo za nas dvoje. I uvek sam se trudila da budem najbolja moguća maćeha za njegovog sina, kada je dolazio kod nas.

NASTAVITE ČITATI KLIKOM NA SLIKU ISPOD ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*