(FOTO): ISPOVEST RASPUŠTENICE: “Petkom nosim animal print i napaljena sam, a jedna stvar me dovodi do LUDILA!”

Ovo mi je, inače, drugarica iz osnovne. Generaciju je mlađa, ali znamo se dobro. Naime, ona je verena, ali voli da švrlja. Verenik joj živi u drugom gradu zbog posla i nisu u mogućnosti da se viđaju stalno. I ranije sam je napadao, ali nije htela da se dâ.

Sve je počelo preko skajpa,dopisivanje, priče o seksu… Onda sam je nagovarao da mi se skine, jer sam se napalio. Posle mnogo nagovaranja, pristala je. Imali smo neku vrstu video seksa. Ali, nije to ništa, kao što znate. Tako sam počeo da je ubeđujem kako bi bilo lepo da se vidimo, da odradimo to uživo. Nije se mnogo nećkala.

Našli smo se u gradu, prošetali se malo i otišli u stan. Počeli smo i da pričamo, da ne bude ono baš samo seks, a onda sam je upitao:
– Hoćemo li?

Jedva je dočekala. Otišli smo na francuski. Malo predigre nije na odmet. Polako se skidamo. Ima sise četvorku solidnu, a ako nešto volim, onda su to sise. Ližem joj sise, ona mi ga drka polako.

Tako dobro to radi, da ne mogu da opišem. Hvata ga ispod glavića, pa noktima malo zagrebe, a mene žmarci podilaze.

Pređosmo u 69-ku. Ja joj ližem, ona mi ga puši. Rekao sam joj:
– Ovo ćemo bez seksa, dok ne svršim… Pa ćemo posle da se jebemo. Duže će da traje.

Nije joj smetalo.I tako nekih pola sata. Pušenje, lizanje, drkanje. Dok joj nisam rekao da ću da svršim. Ona je samo pojačala sa pušenjem. Svršio sam joj u usta.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)