ISPOVEST: “Radim kao čistačica u hotelu…”

Onako u dokolici i dosadi jednog letovanja, počeli smo o godinama, nismo više kao nekada.U šali rekoh svom mužu da godine čine svoje, da bi teško mogao nešto smuvati i da hoće, a meni bi bilo lakše naravno. I padne opklada, rok je noć i ako se desi ide se do kraja, ali seks mora biti napolju i da jedno drugo gledamo krišom ako se desi.

Razdvojili smo se u dva kafića. Prošlo je pola sata ništa. Otišla sam u toalet i skinula gaćice, na sebi sam imala suknjicu na pola butina. Vratila sam se i sela za svoj sto. Prolazila su dva jako zgodna mlada momka i sela za sto preko puta mene. Primetila sam da gledaju butine….blago sam razmakla noge….pogledali su se, a ja sam okretala glavu na drugu stranu. Osetila sam poglede na svojoj ribici, i krajičkom oka videla da su im alatke nabrekle, i da se stalno pipaju.

Prišao mi je viši dečko, i pitao da li je slobodno….naravno odgovorih, tako da su obojica sela do mene. Malo po malo, svlačili su me pogledom…..muž je gledao iz susednog kafića i kolačio oči. Slagala sam ih da sam sama na letovanju, da mi je muž kući, što ih je videla sam, dodatno napalilo. Pozvali su me u šetnju, i krenuli smo ka plaži. Seli smo na jedan mol, primetih da su vidno napaljeni, okretavši se lagano i neupadljivo primetila sam muža kako se krije iza drveća….počeli su me pipati po butinama. Međutim nije mi bilo svejedno, ali situacija je bila takva da nisam mogla birati, zvati muža, verovatno bi ga pretukli.

Ljubili su me povratu, dirali između nogu, prijalo mi je, nežni su bili moram priznati. Izvadili su alatke, a ja sam im obojici lagano ručno zadovoljstvo priređivala…..poveliki su bili i kruti, pa mladi momci. Spustila sam glavu i počela da obrađujem jednog, dok je drugi sa boka ušao u mene, isprva me je zabolelo, ali je brzo postalo jako zapaljivo. Odavno nisam osetila tuđ u sebi, i mlado muško telo. Okrenula sam se i krenula drugog da zadovoljavam, ovog što je bio u meni, dok me je drugi takođa sa boka uzimao, bio je žešći, sise su mi poispadale i poskakivale pod njegovim naletima.

Zaboravila sam na muža totalno, toliko mi je bilo lepo. Beton je počeo da žulja, tako da smo se pridigli….uzimao me je od pozadi, a drugi me je pridržavao, a ja sam mu uzgred sisala veliki glavić, delovalo je zaista nestvarno. Menjali su se, gurali su mi lagano palac u guzu, i priznajem da je jako prijalo. Svršavala sam više puta, pitali su me mogu li u mene svršiti, to im nisam dozvolila, ali na pitanje u guzu….rekla sam da, ali samo glavić, ipak su bili poveliki. Jedan po jedan su se praznili, osećala sam kako mi toplina klizi niz butine, dodatno me je napalilo da sam se sama navlačila dublje.

Nasmejali su se i poljubili me u obraz, a zatim sa sobom povukli u vodu. Muž je rekao da nas je video, ali je bilo daleko, primetio je da se nešto dešava, ali nije imao pojma koliko sam uživala…

NASTAVITE ČITATI KLIKOM NA SLIKU ISPOD —–>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)