ISPOVEST: “Prevarila sam dečka sa njegovim rođakom…” (FOTO)

Budući da je preduzeće bilo u zoni izvan grada, Goran je često povezao kolege iz firme do posla ili sa posla. Sa njim je na posao putovala je Radmila a ponekoad još neko od kolega ako nema svoj standardan prevoz. Radmila je imala muža kome je ona bila druga žena i sa njim je imala dete. Goran i ona su bili kolege koje su radile zajedno u sektoru ali ne u istoj kancelariji. Ona je bila otvorena i bez dlake na jeziku.

Ona je radila zajedno u kancelariji sa Tanjom. Jednom prilikom Goran je otišao na gradsku plažu i tamo je sreo koleginice iz firme koje su same ili sa decom tamo bile, gde se sa njima kurtoazno pozdravio. Gledao je da izbegne Vesnu M. koja svaku šansu za seksom jedna čekala.

Naišao je pokraj Rade i nenog sina i Tanje koje su bile na plaži. Tanja je izgledala izazovno u crnom izazovnom dvodelnom kupaćem kostimu čiji su trouglići na donjem delu pokrivali njene sise. Rada je pre udaje bila malo jača a li je nakon porođaja ostalo njeno veliko dupe, dok joj je stomak bio ravan bez sala, ali kao da je malo omršavila. Bila je u nekom dvodelnom plavom kupaćem kostimu.

Sa njima je bila Radina sestra ( to sam saznao tek kasnije). U jednom momentu Tanja se sagla i naguzila a Rada je prokomentarisala da ju je Goran video i u boljoj pozi, i ona je pocrvenela kao paprika. Goran je produžio ali ga je mučilo kako je to Rada saznala. Kada su se posle odmora vratili na posao vrebao je momenat da to sazna ali nikada nije bio nasamo niti sa jednom od njih.

NASTAVAK JE NA SLJEDEĆOJ STRANICI —–>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)