ISKUSNE SLOBODNE MATORKE SA BALKANA ZA DRUŽENJE!

Bila sam u neumu sa mužem. na plazi do nas je bio neki starkelja preko 55 godina. Cjelo vrijeme me je snimo mobitelom, kad sam primjetila odlucila sam da mu pokazem cime raspolazem.

Nakon što je pijan prevario svoju devojku, mladom Britancu se život pretvorio u pakao kada su mu rekli da je imao seks sa rođakom.

– Moja devojka i ja imamo po 21 godinu, i zajedno smo skoro dve godine. Ona radi kao prodavačica a ja radim pola radnog vremena i idem na kurs za električara – započinje Englez svoju priču.

 – Većinu vremena nam je divno kada smo zajedno, mada ona zna da bude ljubomorna. Prošlog meseca su nas prijatelji pozvali na roštilj, ali ona zbog posla nije mogla da ide, pa sam otišao sam. Popio sam previše i do kraja večeri više nisam mogao normalno da mislim – objašnjava on.

– Prišla mi je seksi devojka koja je bila malo mlađa od mene i počela je da mi se nabacuje. Iako sam bio mrtav pijan, osetio sam da ipak postoje delovi mog tela koji i dalje dobro funkcionišu. Sklonili smo se u baštu, daleko od pogleda. Legli smo na travu i ona je počela da me ljubi i otkopčava farmerke. Pretvarao sam se da je odbijam, ali ona je znala da želim s*ks. Vodili smo ljubav na travi i želeo bih da kažem da je bilo fantastično, ali jedva se sećam bilo čega – priča mladić.

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI ——>

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*