Imam supruga i dijete, a u 53. GODINI NEMAM ODNOSE! Usamljena sam! Želim da BUDEM VOLJENA…”

Imam supruga i dijete,a u pedeset i trećoj godini nemam odnose jer me suprug izbjegava

Dobar dan. Ja se zovem Jasminka, imam 53 godine, živim i radim u Sarajevu. Zaposlena sam u jednom privatnom preduzeću, a o tome drugi put. Imam dijete, sina, kojem je 18 godina i koji ove godine kreće na fakultet. Ja sam ponosna majka jer je moje dijete bilo odličan đak tokom osnovnog i srednjeg školovanja pa je zbog toga dobio stipendiju da studira na vrlo zahtjevnom i teškom fakultetu. Ne brinem d ali će završiti jer znam koliko je moje dijete ambiciozno i istrajno u svojim planovima.

(VIDEO) OVA VOZAČICA KAMIONA JE PRAVA BOMBA. SVE KOLEGE SU ZALJUBLJENE U NJU! POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA…

Moj suprug, Mirsad i ja smo u braku 19 godina koji nikad nije bio funkcionalan i vrlo rijetko smo ga, da kažem, konzumirali. Obično kad je nekome od nas do se**ualnih igrica, ovom drugom nije – i obrnuto. A i na samom početku nije bilo dobro i nije bilo kako treba. Uvijek svađe i prepirke do sitnih noćnih sati, pa onda jedno od nas izađe i nema ga cijele noći. Žalosno, zar ne? Takva ponašanja su nas drastično razdvojila, a naše dijete, nažalost , sve to gleda i šuti.  Moj suprug je dolazio u kasne noćne sate, ili rano ujutro pijan, okupan u ženskim parfemima i vrlo često izgreban od ženskih noktiju, tragovi karmina na majicama i hlačama, donji veš umazan od muško-ženskih tekućina… Katastrofa. Da se razvedem, ne mogu zbog djeteta, ali i nije dotle došlo jer me nikad nije tukao. Nikad stvarno. On tako dođe kasno u noć, pijan i strovali se na krevet i spava cijeli naredni dan.

Ali meni stvarno treba muškarac. Ako ima kakav da bi volio da se upozna samnom i ostvarimo romansu i vezu, neka mi se javi na mail ispod pa ćemo stupiti u kontakt  Hvala vam.

NASTAVITE ČITATI OGLASE NA NAREDNOJ STRANICI ILI KLIKOM NA SLIKU ISPOD —–>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)